Coop Expert syksyllä 2006

Uutta Suomessa: Coop Expert koulutuskokonaisuus alkaa syksyllä 2006!

Tampereen seudun osuustoimintakeskus on suunnitellut ja toteuttaa uuden ja ensimmäistä laatuaan olevan Coop Expert – koulutuskokonaisuuden. Koulutuskokonaisuus toteutetaan syksyn 2006 aikana, alkaen elokuussa ja kestäen joulukuuhun saakka. Coop Expert- koulutuskokonaisuus on jatkoa Osuustoimintakeskuksen perustason – ja syventäville osuuskuntakoulutuksille. Koulutuskokonaisuudessa käydään syventäen ja yksityiskohtaisemmin läpi osuuskuntaa yritysmuotona ja siihen liittyviä erityiskysymyksiä. Koulutus antaa käytännön vastauksia osuuskunnasta yritysmuotona ja sen toimintamallista sekä myöskin laaja-alaisempaa näkökulmaa osuustoiminnasta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää viisi eri modulia, joiden sisältö on seuraava:

  1. moduli osuuskunnan perusteet
  2. moduli osuuskuntalaki ja sen soveltaminen,
  3. moduli osuuskunnan erityispiirteet ja -erityiskysymykset yritysmuotona
  4. moduli osuuskunnat ja yhteisötalous sekä
  5. modulissa toteutetaan tutustumiskäynnit toimiviin osuuskuntiin

Koulutuspaikka ja ajankohdat:

Modulit sisältävät kukin yhden lähiopiskelupäivän sekä etätehtäviä että kirjallisuuteen perehtymistä. Lähipäivät järjestetään Tampereella Pirkanmaan TE-keskuksessa Basso-koulutustilassa seuraavasti:

  1. moduli: to 31.8. 2006
  2. moduli: ke 20.9. 2006
  3. moduli: to 19.10. 2006
  4. moduli: to 16.11. 2006
  5. moduli: ilmoitetaan syksyllä 2006

Koulutus on suunnattu yritysneuvojille sekä muille alkavien yrittäjien kanssa toimiville henkilöille. Koulutuskokonaisuus on osa Seudulliset yrityspalvelut –projektin koulutusta ja siten osallistujille maksuton. Koulutukseen pääsee mukaan 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuskokonaisuudesta saa viisi opintopistettä sekä todistuksen, kun on suorittanut koulutuksen kokonaisuudessaan. Jos olet aiemmin ollut mukana Tampereen seudun osuustoimintakeskuksen perustason – ja/tai syventävissä osuuskuntakoulutuksissa, voidaan niiden korvaavuutta katsoa eri modulien osalta.

Lisätietoja koulutuksesta lähetetään alkusyksystä sähköpostilla ja tiedot päivittyvät myös nettisivuillemme. Kyselyt ja ilmoittautumiset 20.8.2006 mennessä:

Koulutuspäällikkö Kirsi Niskala
p. 010 60 25884 tai 050-395 0112
kirsi.niskala@osuustoimintakeskus.net