Yrittäjien yhteistyö -verkkokoulutus (10 päivää) 12.6.-26.6.2020

Oletko yrittäjä, jonka liiketoiminta on nyt keskeytynyt pandemian vuoksi? Haluatko hyödyntää tämän poikkeuksellisen ajan oman yritystoiminnan kehittämiseen? Oletko joskus ajatellut, että voisit kasvattaa toimintaasi yhteistyössä toisten yrittäjien kanssa? Vai onko sinulla toimihenkilötausta ja olet nyt joutunut lomautetuksi tai työttömäksi? Tai yrittäjyys kiinnostaa sinua, mutta kaipaisit yrittäjäkumppaneita.

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, ja olet tällä hetkellä TE-toimiston asiakas, on tämä koulutus juuri sinulle! Koulutuksesta saat käytännön työkaluja ja toimintamalleja yrittäjien yhteistyöhön. Koulutus soveltuu kaikkien toimialojen yrittäjille sekä toimihenkilöille. Haethan mukaan nopeasti, sillä hakuaika päättyy jo maanantaina 1.6.2020.

Haku tapahtuu osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/692756

Koulutusesitteen saat täältä: Koulutusesite Yrittäjien yhteistyö -verkkokurssi

Lisätiedot

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti pirkanmaalaisille työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Kokonaan verkkokoulutuksena toteutettava koulutus sisältää luentoja, pienryhmätehtäviä, sparraavaa henkilökohtaista verkko-ohjausta, ohjattua itsenäistä opiskelua sekä kehittämistehtäviä, jotka vievät yritystoimintaasi eteenpäin.

Huomaathan, että verkkoluennot järjestetään perjantaista alkaen 12.-26.6.2020 joka arkipäivä klo 9-12 eikä niitä ei tallenneta myöhempää katselua varten. Iltapäivät ovat varattu muuhun opiskeluun, mutta sitä voi toki tehdä vaikka illalla. Työpanos on laskennallisesti noin seitsemän tuntia päivässä.

Koulutuksen sisältö:
– Yrittäjien yhteistyö – käytännön esimerkkejä toimivista malleista
– Yhteistyön mallit – osuuskunta, osakeyhtiö, yhdistys vai sopimuksenvaraisuus
– Sopimusoikeuden perusteet – yhteistyösopimukset esimerkiksi tarjouskilpailuissa
– Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen yhdessä – miten luodaan yhteisiä palveluja?
– Digitaaliset työkalut ja alustat yhteistyöhön, viestintään, asiakaspalveluun ja myyntiin
– Julkisen sektori yrittäjän kumppanina – erilaiset rahoitusmahdollisuudet ja palvelut
– Yrittäjyys verkostoissa – kevytyrittäjyys vaihtoehtona omalle yritykselle

Lisätietoja koulutuksesta
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi . Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta .

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta/ . Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Koulutuksen yhteyshenkilöt
– Tampereen seudun osuustoimintakeskus, Ulla Leppänen, puh. +358 50 3950 112, ulla.leppanen@osuustoimintakeskus.net
– Pirkanmaan TE-toimisto, Kati Lammi, puh. 0295 045 717, kati.lammi@te-toimisto.fi