Osuuskuntayrittäjä-koulutus Tampereella 15.3.-9.6.2004

Osuuskuntayrittäjä -koulutus Tampereella 15.3.-9.6.2004

Kiinnostuneiden kanssa riskisi minimoiden?

Osuuskunta tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle mahdollisuuden omaehtoiseen työllistymiseen sekä yritystoiminnan aloittamiseen suhteellisen pienellä riskillä ja pääomalla. Osuuskunta on jäsentensä omistama ja hallitsema joustava yritysmuoto, jossa jäsenet ovat tasa-arvoisia ja päättävät yhdessä osuuskunnan asioista. Osuuskunta tarjoaa vaihtoehdon yksin yrittämiselle, sosiaalisen yhteistyöverkoston sekä mahdollisuuden hyödyntää yhdessä yrittämisen kautta syntyviä synergiaetuja.

KOULUTUKSEN AJANKOHTA

Jos yrittäjyys ja osuuskunta tuntuvat Sinusta mahdollisuudelta osallistu Tampereen Seudun Osuustoimintakeskuksen järjestämään maksuttomaan työvoimapoliittiseen koulutukseen, joka järjestetään Tampereella 15.3.-9.6.2004 osoitteessa Vuolteenkatu 11.

KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ

Koulutuksen pääasiallinen kohderyhmä on Tampereen seudun työvoimatoimistojen työttömät työnhakijat, jotka ovat kiinnostuneet osuustoiminnasta työllistymisen välineenä ja osuuskunnasta yritysmuotona. Päiväkoulutus kestää kolme kuukautta sisältäen lähiopetusta 280 tuntia ja etäopetusta 140 tuntia.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksessa annetaan valmiudet toimia yrittäjänä, edellytykset liittyä jo toimivan osuuskunnan jäseneksi sekä valmiudet ja mahdollisuus perustaa oma osuuskunta, vaikka jo koulutuksen aikana. Koulutuksessa ei edellytetä Sinulta valmista liikeideaa, mutta koulutuksen aikana tavoitteena on laatia oma liikeidea ydinosaamisesi perustuen. Lisäksi koulutuksessa perehdytään tarkemmin osuuskuntaan yritysmuotona, menestyvän osuuskunnan edellytyksiin ja ryhmätyöskentelyyn. Koulutus sisältää osuuskuntayrittämisen perusteet, jossa käsitellään osuustoimintaa, osuuskunnan perustamista ja yritystaloutta. Lisäksi koulutuksen osa-alueina ovat tiimityöskentelytaidot sekä liikeidea ja markkinointi.

HAKEMINEN

Koulutukseen hakeudutaan paikallisen työvoimatoimiston kautta. Koulutuksen ajalta opiskelijalle maksetaan työttömyyskorvauksen suuruinen koulutuskorvaus sekä lisäksi ateriakorvaus. Koulutukseen voit hakea 20.2.2004 saakka.

KYSY LISÄÄ!
Osuuskuntaneuvoja Kirsi Niskala puh. (03) 3143 1121
kirsi.niskala@osuustoimintakeskus.net
Tampereen Seudun Osuustoimintakeskus
Hämeenpuisto 15 A, 33210 Tampere