Osuuskuntayrittäjyys -koulutus tulossa helmikuussa 2005

Osuuskuntayrittäjyys -koulutus tulossa helmikuussa 2005

Oletko kiinnostunut osuuskuntayrittäjyydestä? Suunnitteletko oman osuuskunnan perustamista tai liittymistä jo toimivaan osuuskuntaan?

Osuuskunta tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle mahdollisuuden omaehtoiseen työllistymiseen sekä yritystoiminnan aloittamiseen suhteellisen pienellä riskillä ja pääomalla. Osuuskunta on jäsentensä omistama ja hallitsema joustava yritysmuoto, jossa jäsenet ovat tasa-arvoisia ja päättävät yhdessä osuuskunnan asioista. Osuuskunta tarjoaa vaihtoehdon yksin yrittämiselle, sosiaalisen verkoston sekä yhdessä yrittämisen kautta syntyviä synergiaetuja.

Aika ja paikka:

Jos yrittäjyys ja osuuskunta tuntuvat Sinusta mahdollisuudelta osallistu maksuttomaan työvoimapoliittiseen koulutukseen, joka järjestetään 23.2.- 20.5.2005 Tampereen Seudun Osuustoimintakeskuksen toimesta.

Kohderyhmä:

Koulutuksen pääasiallinen kohderyhmä on Tampereen seudun työvoimatoimistojen työttömät työnhakijat, jotka ovat kiinnostuneet osuustoiminnasta omaehtoisen työllistymisen välineenä. Koulutus kestää 60 työpäivää ja kokonaistuntimäärä on 420 tuntia. Koulutus sisältää sekä lähiopetusta 280 tuntia että etäopetusta 140 tuntia.

Sisältö:

Koulutuksessa annetaan valmiudet toimia yrittäjänä ja perehdytään tarkemmin osuuskuntaan yritysmuotona, menestyvän osuuskunnan edellytyksiin sekä ryhmätyöskentelyyn. Koulutus sisältää osuustoimintayrittämisen perusteet, jossa käsitellään osuustoimintaa, osuuskunnan perustamista ja yritystaloutta. Koulutuksen osa-alueina ovat lisäksi tiimityöskentelytaidot sekä liikeidea ja markkinointi.

Haku:

Koulutus on työvoimapoliittista koulutusta ja siihen hakeudutaan paikallisen työvoimatoimiston kautta. Koulutuksen ajalta opiskelijalle maksetaan työttömyyskorvauksen suuruinen koulutuskorvaus sekä lisäksi ateriakorvaus. Koulutukseen voi hakea jo nyt ja hakuaika päättyy 4.2.2005. Koulutukseen valitaan 22 henkilöä.

Jos sinulla on käytössäsi verkkopankin henkilökohtaiset tunnukset tai sähköinen henkilökortti, niin voit hakea koulutukseen suoraan tästä linkistä. Koulutuksen numero on 0570724.

Kysy lisää!

Toiminnanjohtaja Niina Immonen p. 03 – 3143 1120
sekä osuuskuntaneuvoja Kirsi Niskala p. 03 – 3143 1121
Tampereen Seudun Osuustoimintakeskus.