Syventävä osuuskuntakoulutus Tampereella

Tervetuloa syventävään ja käytännön läheiseen osuuskuntakoulutukseen

Tampere 27.4.2005

Koulutuksen tavoite ja kohderyhmä:

Syventävä osuuskuntakoulutuspäivä on tarkoitettu yritysneuvojille ja kaikille alkavan yrittäjän kanssa työskenteleville. Koulutuspäivä on suunnattu erityisesti Pirkanmaan TE-keskuksen alueella toimiville yritysneuvojille ja työvoimatoimistojen henkilöstölle. Koulutukseen osallistujalta edellytetään perustiedot osuustoiminnasta. Koulutuspäivä sisältää osin samoja asiasisältöjä kuin kahden päivän pituinen syventävä osuuskuntakoulutus. Jos olet jos osallistunut syventävään osuuskuntakoulutukseen, ota yhteyttä koulutuksen järjestäjään, niin pohditaan yhdessä koulutuksen tarkoituksenmukaisuutta sinulle.

Tavoitteena on, että koulutuksen käynyt neuvoja ymmärtää osuuskuntaa yritysmuotona ja osaa soveltaa sen tarjoamia mahdollisuuksia käytännössä. Neuvoja ymmärtää myös osuuskunnan jäsenyyden erilaisia merkityksiä ja tietää osuuskuntalain perussisällön.

Missä ja milloin?

Koulutus järjestetään yhden päivän pituisena keskiviikkona 27.4.2005. Koulutuksen pitopaikkana toimii Pirkanmaan TE-keskuksen TE-sali, osoitteessa Kauppakatu 4.

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuspäivän aikana tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit, mutta lounas on omakustanteinen.

Miten varmistan koulutuspaikan?

Koulutuksen järjestäjänä toimii Tampereen Seudun Osuustoimintakeskus ja koulutus on osa Seudulliset Yrityspalvelut –projektin koulutustarjontaa. Sitova ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään pe 22.4.2005.

Ilmoittautuminen p. 03-3143 1120, minna.kuisma@osuustoimintakeskus.net tai oheisella ilmoittautumislomakkeella. Ohjelma ja ilmoittautumislomake tästä >>
Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, maksimi osallistujamäärä on 30 henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tampereen Seudun Osuustoimintakeskus

Niina Immonen
Toiminnanjohtaja
p. 03-1343 1120 tai 040-568 2284
niina.immonen@osuustoimintakeskus.net
www.osuustoimintakeskus.net